Kimda · Ivo Slávka
Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Kimda οποτεδήποτε. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι απευθείας στην εφαρμογή· αν δεν την έχετε πια, στείλτε μας αίτημα με email.
1. Απευθείας στην εφαρμογή
- Ανοίξτε το Kimda και πατήστε Το προφίλ μου.
- Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού και επιβεβαιώστε τη διαγραφή.
- Αν είστε ο τελευταίος γονέας στην οικογένεια, ολόκληρη η οικογένεια μαζί με τα παιδιά θα διαγραφεί μαζί με τον λογαριασμό σας. Η εφαρμογή θα σας ζητήσει πρώτα τον κωδικό από ένα SMS που εστάλη στον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, θα επιβεβαιώσετε τη διαγραφή ολόκληρης της οικογένειας. Αν δεν έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον αριθμό, χρησιμοποιήστε το αίτημα μέσω e-mail παρακάτω. Εάν ένας άλλος γονέας έχει αφαιρεθεί από την οικογένεια τις τελευταίες 14 ημέρες, η οικογένεια δεν μπορεί να διαγραφεί μέχρι να παρέλθει αυτή η προστατευτική περίοδος 14 ημερών.
Η διαγραφή ξεκινά αμέσως και η εφαρμογή σας αποσυνδέει. Ορισμένα βήματα, για παράδειγμα η αφαίρεση των φωτογραφιών από τον χώρο αποθήκευσης, ολοκληρώνονται αυτόματα στο παρασκήνιο.
2. Χωρίς την εφαρμογή – με email
Γράψτε στο privacy@kimda.app με θέμα Αίτημα διαγραφής λογαριασμού και αναφέρετε:
Αριθμός τηλεφώνου με τον οποίο συνδέεστε στο Kimda: Όνομα στην εφαρμογή: Όνομα οικογένειας: Θέλω να διαγραφεί: μόνο ο λογαριασμός μου / ολόκληρη η οικογένεια μαζί με τα παιδιά (ο τελευταίος γονέας στην οικογένεια διαγράφει πάντα ολόκληρη την οικογένεια)
Πριν διαγράψουμε τον λογαριασμό, επαληθεύουμε ότι το αίτημα υποβάλλεται από τον κάτοχό του – γι’ αυτό μπορεί να σας ζητήσουμε επιβεβαίωση από τον αριθμό τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό. Θα διεκπεραιώσουμε το αίτημα το αργότερο εντός 30 ημερών και θα σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωσή του. Μην μας στέλνετε ποτέ κωδικούς SMS σύνδεσης.
Τι διαγράφεται
- Όνομα, αριθμός τηλεφώνου, φωτογραφία προφίλ και το token ειδοποιήσεων.
- Όλες οι φωτογραφίες που ανεβάσατε. Για λογαριασμό παιδιού, επιπλέον οι φωτογραφίες για τις εργασίες του παιδιού που ανέβασε ένας γονέας για λογαριασμό του.
- Οι ελεύθερες σημειώσεις σας.
- Κατά τη διαγραφή ολόκληρης της οικογένειας διαγράφονται επιπλέον όλα τα μέλη της και οι φωτογραφίες τους, τα δικά σας ονόματα εργασιών, στόχων και ανταμοιβών, καθώς και η εγγραφή πελάτη της συνδρομής στην υπηρεσία RevenueCat.
Τι παραμένει (ανώνυμα)
Κατά τη διαγραφή ενός μέλους, στην υπόλοιπη οικογένεια παραμένουν μόνο τα λογιστικά δεδομένα από το ιστορικό εργασιών, χαρτζιλικιού, ανταμοιβών και στόχων του (πόντοι, ποσά, κατάσταση και χρόνος), ώστε να συνεχίσουν να βγαίνουν σωστά οι λογαριασμοί του χαρτζιλικιού για τα υπόλοιπα μέλη. Τα ονόματα εργασιών και στόχων σε αυτό το ιστορικό αντικαθίστανται με ουδέτερο κείμενο, και οι ελεύθερες σημειώσεις και οι φωτογραφίες διαγράφονται. Το ιστορικό παραμένει συνδεδεμένο μόνο με μια εγγραφή χωρίς όνομα και στοιχεία επικοινωνίας, με την οποία δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Κατά τη διαγραφή ολόκληρης της οικογένειας, παραμένουν οι ίδιες τροποποιημένες λογιστικές εγγραφές χωρίς ονόματα, στοιχεία επικοινωνίας και προσαρμοσμένες ονομασίες για το πολύ 30 ημέρες από τη διαγραφή· στη συνέχεια διαγράφονται (στα κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας για το πολύ άλλες 30 ημέρες). Τα αρχεία καταγραφής απευθείας πληρωμών και χειροκίνητων αποπληρωμών διαγράφονται μαζί με το παιδί που αφορούν ή με ολόκληρη την οικογένεια. Οι εγγραφές ασφαλείας με εσωτερικά αναγνωριστικά διαγράφονται από τον διακομιστή μετά από 30 ημέρες. Τις εγγραφές σχετικά με την αλλαγή αριθμού τηλεφώνου και την αφαίρεση μέλους της οικογένειας (ημερολόγιο) ο διακομιστής τις διαγράφει μαζί με τον λογαριασμό ή την οικογένεια· το αντίγραφό τους στον ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης παύει να υφίσταται το αργότερο 60 ημέρες μετά την αποθήκευση. Τα κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας ενδέχεται να περιέχουν διαγραμμένα δεδομένα για το πολύ 30 ημέρες. Εάν έχετε συναινέσει στην άμεση έναρξη του Premium, το αποδεικτικό αυτής της συγκατάθεσης (μόνο εσωτερικά αναγνωριστικά, χωρίς όνομα και αριθμό τηλεφώνου) παραμένει μετά τη διαγραφή του λογαριασμού ή της οικογένειας για 3 έτη από τη χορήγηση της συγκατάθεσης· το αντίγραφό του στον ξεχωριστό μη δημόσιο χώρο αποθήκευσης διαγράφεται μετά από 1125 ημέρες από την αποθήκευση.
Η συνδρομή δεν ακυρώνεται με τη διαγραφή του λογαριασμού. Ακυρώστε τη στις ρυθμίσεις του App Store ή του Google Play – οδηγίες θα βρείτε στη σελίδα Υποστήριξη.
Λεπτομέρειες θα βρείτε στην Πολιτική απορρήτου, στην ενότητα για τα δικαιώματά σας.